Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини У Діброві – справи нові
У Діброві – справи нові
Вісті Роменщини
Четвер, 27 січня 2011, 12:42      Ромни, Сумська область

Починаючи з січня 2011 року, юні дібрівчани здобуватимуть початкову і середню освіту в навчально-виховному комплексі.

В урочистостях з нагоди відкриття НВК взяли участь очільники району, керівники сільгосппідприємства, місцеві мешканці.

– Районна влада й надалі всіляко підтримуватиме ініціативи місцевих громад, допомагатиме вирішувати всі важливі питання, – наголосив голова райдержадміністрації Віктор Сєрік, перерізуючи символічну червону стрічку на вході до новооблаштованої для найменших вихованців частини шкіль­ного приміщення. – Саме вам, жителям села, визначати пріоритетні напрямки розвитку, а ми сприятимемо втіленню починань. Адже глава держави Віктор Янукович націлив усі органи влади на роботу з покращення життя кожного громадянина України.

Повідомив він і ще одну добру новину: в нинішньому році в село прийде газ.

– Надзвичайно приємно бачити радісний блиск в очах школярів, їх батьків та вчителів. Тож хай споруда навчально-виховного комплексу повниться дитячими голосами, – побажав голова районної ради Сергій Хоронько.

Безумовно, стане в нагоді й подарований районною владою пилосос.

Привітали з Новорічно-Різдвяними святами та вручили телевізор і домашній кінотеатр представники ТОВ „Дружба-Нова” - заступник генерального директора Микола Гайдай та керуючий місцевим відділенням Анатолій Гордійко. Сільгосппідприємство лише з другого півріччя минулого року працює на Роменщині. Фактично ще триває процес укладення договорів оренди землі. Але вже за цей час по району благодійної допомоги надано більш як на 300 тисяч гривень, а безпосередньо в Діброві – на 80 тисяч. І, як запевнили аграрії, підтримка соціальної сфери триватиме й надалі.

– Розпочинали фактично з нуля. Були лише старі ліжка. А нині маємо затишні класні кімнати, – зазначив директор НВК Сергій Іржавський. – Це ще раз переконує: у влади слова не розходяться з ділом.

Подякував районній владі та керівництву сільгосппідприємства за допомогу в розв’язанні проблем сільський голова Петро Панченко.

Враховуючи, що захід відбувався у Різд­вяний Святвечір, урочистості завершило театралізоване дійство під шкільною ялинкою.

Павло КЛЮЧНИК
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Площа Свободи
Площа Свободи