Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Весело восени
Вісті Роменщини
Четвер, 17 листопада 2011, 20:59      Ромни, Сумська область

Міський центр позашкільної освіти завжди готовий прийняти дітлахів. Зокрема, й під час шкіль­них канікул. Ці веселі, хоча й осінні дні, в еколого-натураліс­тичному відділі розпочалися презентацією виставки “Осінній вернісаж”. Вихованці центру демонстрували вміння виготовляти поробки з листя кукурудзи, насіння гарбуза й соняшника, барвистої кохії.

Молодші взяли участь у конкурсі-пленері “Осінь – золота пора”, під час якого змальовували осінні краєвиди. Незабутнє враження справив майстер-клас з квілінгу – паперового мистец­тва, присвячений осінній порі. Чимало глядачів відвідали змагання зі спортивної радіопеленгації, яке організували досвідчені педагоги відділу техніки та спорту в парку. Під час заходу моделі літаків та планерів, керовані школярами, легко злітали в повітря.

Юні натуралісти та члени дитячої дорадчої ради організували акцію “Зроби місто чистим” і упорядкували територію закладу. А також провели свято “Осінній калейдоскоп” у центрі реабілітації дітей-інвалідів. На ранках для наймолодших вихованців школи раннього творчого розвитку «Барвінок» батьки мали змогу відпочити разом із дітьми та взяти участь в ігровій програмі.

Старшокласники відвідали вечори “Станьмо в коло”, “Міс осінь” і музичну вікторину “Заспіваймо пісню веселеньку”. Учні також відвідали місто партизанської слави Путивль, побували в музеї військової техніки та Молчанському монастирі. Залишила приємні спогади екскурсія до Полтави.

Добре, коли канікули стають часом взаємодії та духовного взаємозбагачення батьків і дітей, періодом корисних, цікавих від­крит­тів і досягнень.

Олександра ВАСЮТА,

директор Роменського

ЦПО та РТМ.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Дівчинка-гопнік
Дівчинка-гопнік