Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Дивися на нас як на рівних
Дивися на нас як на рівних
Вісті Роменщини
Середа, 07 грудня 2011, 09:31      Ромни, Сумська область
Під час урочистостей з нагоди Міжнародного дня ін­валідів, які пройшли в облас­ній філармонії, почесними грамотами голови ОДА зокрема нагородили директора Ромен­ського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Наталію Осауленко і голову Роменської територіально-виробничої первинної організації УТОС Ніну Лук’янець.

Творчим подарунком був концерт митців філармонії та самодіяльних артистів. Серед них - наш земляк, кобзар Олек­сандр Тріус, який нещодавно став лауреатом першої премії ХІІ Всеукраїнського фестивалю “Червона рута-2011” за на­прямком кобзарсько-лір­ниць­­кого виконавства.

У Ромнах теж відбулися тематичні заходи. У СЗОШ № 2 пройшов фестиваль дитячої творчості “Дивися на нас як на рівних”, який організували спільно з дирекцією навчального закладу центри поза­шкільної освіти, реабілітації дітей інвалідів, соціальних служб для сім’ї, дітей та моло­ді. Крім того, за “круглим столом” представники соці­аль­них, комунальних та інших служб обговорили з інвалідами проблеми життєдіяльності людей з особливими потребами.

За солодким столом, влаштованим генеральним директором ТОВ “Ромен­ський завод продтоварів”, депутатом об­ласної ради Олександром Саєнком, зібралися вихованці ЦРДІ. Також подарунки від ме­цената отримали діти-інваліди й підопічні територіального центру соціального обслуговування.

Микола СОТ.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

33
33