Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Дроти міцні, струм безперебійний
Дроти міцні, струм безперебійний
Вісті Роменщини
Середа, 21 грудня 2011, 21:08      Ромни, Сумська область
О сьомій тридцять широко відчиняються ворота філії “Роменський РЕМ” ПАТ “Сумиобленерго” і одна за одною виїжджають автівки різного призначення, автокрани, трактори з бурами, інші механізми. Екіпаж кожного бере курс за вказаним диспетчерською службою напрямком. І так щодня 16 бригад. Дорога неблизька, а виконати намічений обсяг робіт треба обов’язково швидко і якісно. Не дивина, коли зустрінеш у Залатисі чи Красному роменських фахівців біля трансформаторів чи на електроопорах.  

– Наше господарство – найбільше в обласній енергосистемі, – розповідає головний інженер філії Олександр Андрущенко. – Тільки протяжність відкритих і кабельних дротів, які тримаються на електроопорах та пролягають під землею, понад 1200 кілометрів. 27 підстанцій з їх колективами стоять на сторожі безперебійної подачі електроструму споживачам. Доречно назвати і кращих із них. Це – підстанція, що знаходиться на околиці Ромен і обслуговує місто Ромни та значну частину району. Очолює підрозділ знаний фахівець старший майстер Володимир Тренкунов. Серед віддалених варто відзначити Глинську підстанцію, де майстром Борис Рябушко.

У цілому наше підприємство працює не гірше, ніж інші. В обласному зведенні перебуваємо, так би мовити, в золотій серединці. Під­кріплю сказане кількома цифрами. Наприклад, з початку року замінено 340 опор, 15,2 кілометра дротів на ПЛ-0,4-КВ, розчищено майже сто кілометрів трас, де проходять лінії електропередач. Виконано капітальний ремонт 149 трансформаторних підстанцій 10/04 Кв. Можна наводити ще цілий ряд цифр. Всі вони говорять про те, що виконано робіт набагато більше, ніж торік, за всіма показниками з кращим економічним ефектом. По­стійно працюємо над впровадженням у виробництво різних новацій, досвіду колег з інших регіонів України. І це дає позитивні результати. Над їх покращенням працюватимемо і в наступному році.

Думаю, що не повною буде моя розповідь, якщо не згадати про Липову Долину. Цей підрозділ енергопостачання приєднали до нас торік. Носить він сьогодні назву Липоводолинська комплексна діль­ниця філії “Роменський РЕМ”. Там практично не маємо проблем, бо робимо спіль­ну справу.

Записав

Олег НЕБЕСНИЙ
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9 травня 2009
9 травня 2009