Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Турботлива кураторка
Турботлива кураторка
Вісті Роменщини
Середа, 11 січня 2012, 21:36      Ромни, Сумська область
З давніх-давен люди з невимовною повагою ставилися до професії вчителя. Адже саме педагог дає так звану “путівку в життя”. Разом із викладеним матеріалом він передає часточку своєї душі. Саме такого ви­кладача я зустріла, коли навчалася в Роменському коледжі СНАУ. Тетяна Петрівна Яриш – пе­дагог за покликанням, майстер своєї справи. 

Народилася вона 1 січня 1952 року. Після за­кінчення Роменської середньої школи № 1 не вагаючись вступила на економічний факультет Дніп­ро­петровського сільсь­ко­гос­подарського інституту. Відразу після випуску почала працювати в Роменському сіль­ськогосподарському тех­ні­кумі, адже завжди мріяла навчати юнаків і дівчат. Незабаром закінчила й педагогічний факультет Київської української сільськогосподарської академії. Випустила десять груп, отримала звання викладача вищої категорії, брала участь в обласному конкурсі “Куратор 2000 року”.

Педагог приділяла значну увагу патріотичному та трудовому вихованню студентів. Проводила виховні години за участю ветеранів Великої Віт­чизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів, військовослужбовців. Запрошувала на засідання “круглих столів” представників КРУ, фінансових установ, підприємців. Кожна її група відзначалася високою успішністю.

Не оминала Тетяна Петрівна й такі важливі події в житті студентів, як весілля, дні народження, проводи в армію... Під час війни в Афганістані турботлива кураторка писала листи своїм колишнім вихованцям, які виконували інтернаціональний обов’язок у далекій країні. А одного разу студенти її групи, здавши металолом, поділили гроші між сиротами, які навчалися в техні­кумі.

Тетяна Петрівна – справж­ній борець за справедливість і якісний рівень знань, Учитель з великої літери. Напередодні свят, коли у світ крокує Новий рік, вітаємо зі славним юві­­леєм свою вчительку! Бажаємо щастя, натхнення, кві­тучої долі й міцного здоров’я.

Від імені численних

вихованців

Катерина ЛУК’ЯНЕНКО,

випускниця Роменського коледжу СНАУ, староста групи (2004-2007 н. р.).

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Сейм
Сейм