Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини ПОРУШЕНЬ НЕ ВИЯВЛЕНО
ПОРУШЕНЬ НЕ ВИЯВЛЕНО
Вісті Роменщини
Вівторок, 17 січня 2012, 22:24      Ромни, Сумська область

У порядку контролю за здійсненням делегованих повноважень органів виконавчої влади, на підставі плану роботи облдержадмі¬ністрації на 2011 рік, відповідно до Порядку контролю за здійсненням делегованих повноважень органів виконавчої влади,

затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, розпорядження голови ОДА „Про удосконалення контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих пов¬новажень органів виконавчої влади” 19 грудня 2011 року перевірено діяльність виконавчих органів Роменської міської ради в частині здійснення делегованих повноважень, передбачених Законом „Про місцеве самоврядування в Україні”, щодо вирішення відповідно до чинного законодавства питань про проведення зборів, мітингів, маніфестацій та демон¬страцій згідно з Конституцією України, рішенням Конституційного Суду України щодо офі¬ційного тлумачення положення частини першої статті 39 Конституції України про завчасне сповіщення органів виконавчої влади чи органів місцевого самоврядування про проведення зборів, мітингів, походів і демон¬страцій.
У ході перевірки встановлено, що виконавчим комітетом Роменської міської ради з 6.12.2010 р. до 19.12.2011 р. погоджувалося проведення 34 заходів, ініційованих політичними партіями, громадськими організаціями та мешканцями міста. Також з’ясовано, що на виконання Закону „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 39 Конституції України, виконавчим комітетом було забезпечено сприяння проведенню зборів і мітингів, маніфестацій та демонстрацій.
Відповідними структурними підрозділами міськвиконкому здій¬снюється контроль за забезпеченням громадського порядку. Порушень чинного законодавства не виявлено. А робота виконавчих органів Роменської міської ради у рамках здійсненням делегованих повноважень проходить на належному організаційному рівні.
МІСЬКВИКОНКОМ

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

22
22