Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини У БОБРИКУ НА ВАРВАРИ
У БОБРИКУ НА ВАРВАРИ
Вісті Роменщини
Вівторок, 24 січня 2012, 22:24      Ромни, Сумська область
Саме коли Варвара, як мовиться, увірвала ночі, мешканці та гості Бобрика відсвяткували День села. Центром святкового дійства став будинок культури. 
Очільник територіальної громади Леонід Даниленко підбив підсумки зробленого за рік, відзначивши успішне виконання соціально-економічних угод підприємствами, що працюють на території сільради. Висловив подяку за допомогу у вирішенні нагальних питань депутатам обласної ради Олександру Цупру, Олександру Саєнку, Івану Телющенку, керівництву району.
Тепло привітав земляків голова райдержадміністра¬ції Віктор Сєрік.
– Влада в першу чергу підтримує тих, хто сам дбає про розвиток і покращення життя, – зазначив він. – До таких, безумовно, належить і Бобрик.
– День села – це свято, що здружує людей, сприяє порозумінню й злагоді серед односельців, – наголосив голова районної ради Сергій Хоронько та побажав успіхів і процвітання громаді.
Велику увагу розвитку сільських територій приділяє голова облдержадміні¬страції Юрій Чмирь, один із пріоритетних напрямків – розвиток медицини. Присутній на урочистостях радник голови ОДА, депутат обласної ради, генеральний директор ТОВ „Роменський завод продтоварів” Олександр Саєнко вручив сіль¬ському голові ключі від новенької „швидкої допомоги”:
– Зичу міцного здоров’я всім бобричанам, щоб не довелося використовувати авто за призначенням. Краще возіть картоплю, – пожартував почесний гість.
На святі вшанували місцевих приватних під¬при¬ємців, родини, які багато років живуть у парі, найстаршого та наймолодшого жителя села. А медпрацівниці Ларисі Шепелевій вручили медаль „20 років Незалежності України”.
Цього ж дня народний аматорський хор Бобрицького сільського будинку культури відзначив своє 25-річчя. Колектив засновано у 1986 році. Його учасниками були колгоспники, працівники контори, вчителі, робітники заводу замінника не¬збираного молока (нині філія „Роменський молочний комбінат”). У 1989 році хору присвоєно звання „самодіяльний народний”. І нині він постійний учасник багатьох районних заходів. Порадував колектив шанувальників мистецтва й у День села. Не менш бурхливі оплески викликали виступи інших аматорів сцени.
Петро КАРАБУТ.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Мітинг
Мітинг