Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини ПИТАННЯ БЮДЖЕТНІ, ЗЕМЕЛЬНІ, ЕКОНОМІЧНІ
ПИТАННЯ БЮДЖЕТНІ, ЗЕМЕЛЬНІ, ЕКОНОМІЧНІ
Вісті Роменщини
Понеділок, 02 квітня 2012, 20:31      Ромни, Сумська область
Відбулася двадцять перша сесія міської ради шостого скликання, яку провів міський голова Микола Калашник. 

Реалізуючи порядок денний, депутати затвердили рі­шення про збільшення статутного фонду комунальних під­приємств „Житло-Експлуатація”, „Шляховик” та міського пар­ку культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка. Також розглянули земельні питання.

Очікувано дискусійним стало питання „Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації в 2012-2013 роках шляхом викупу”. Мова знову йшла про внесення під­валу на вул. Соборній, 9 (під магазином „Колосок”) до переліку об’єктів, що підлягають приватизації в 2012-2013 роках шляхом викупу. Вагомі аргументи були як у прихильників, так і в тих, хто ви­ступав проти. Та все ж більшістю голосів рі­шення прийняли. І вже най­ближчий час покаже, чи виконає обіцяне – облаштування дво­ру, встановлення дитячого майданчика і ремонт мереж у підвалі – нинішній власник магазину – мережа супермаркетів АТБ.

Внесено зміни до програми економічного і соціального роз­витку та бюджету міста на 2012 рік (спрямовано кошти на реконструкцію асфальтобетонного заводу, ремонт пішохідної доріжки у сквері на бульварі Шевченка та ін.), до рішення міської ради шостого скликання від 25.03.2011 р. „Про встанов­лення місцевих подат­ків і зборів”.

Затверджено міську комплексну програму розвитку житлового будівництва на 2012 рік та звіт про виконання міської програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2007-2011 роки.

Секретар міської ради Микола Цецюр проінформував про стан розгляду депутатських запитів. А голова постійної депутатської комісії з питань міського господарства, земельних відносин, екології та будівництва Яків Зубан прозвітував про роботу комісії.

У „різному” депутат Сергій Біляєв підняв питання ремонту їдальні ЗОШ № 6. Його колега Володимир Книга наголосив на необхідності активізації роботи в сфері туризму та вста­новлення інформаційного стенду біля міського будинку культури для розміщення оголошень і повідомлень про загальноміські заходи та важливі події.

Голова фракції Партії регіонів Яків Зубан повідомив про входження до фракції Ігоря Тетірка і Дмитра Кірюхіна у зв’язку із злиттям  партії Сильна Україна і Партії регіонів.

Павло КЛЮЧНИК.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Депутат
Депутат