Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Дорогий телеекран
Дорогий телеекран
Вісті Роменщини
Субота, 12 травня 2012, 05:39      Ромни, Сумська область
Чесно кажучи, нас уже нічим не здивуєш. Якась новація не­ждано-негадано впаде, як влітку сніг на голову, і роби, що хочеш. Але… 

Мало хто уявляє своє життя без голубого екрана – єдиного надійного джерела інформації. Особливо пенсіонери, які й є авторами цього колективного листа. Живемо в Ромнах на вул. Лермонтова. Аж ось ма­ємо “радість”. Одержали рахунки за послуги ПП “ТРК РКТ-2” за останній місяць, де вказана сума до оплати 19 грн. А ще в січні платня становила 17 грн. У березні 2010 року – 10 грн. Використовуючи просту мужицьку арифметику, бачимо, що вартість за ідентичні послуги зросла за цей час майже на 100%, тобто удвічі. І це, як мовиться, “хапонули” на рівному місці. Для порівняння торкнемося енергоносіїв. За минулі два роки плата за електроенергію зросла лише на 14%.

А мінімальна пенсія підвищилася лише на дещицю. Мимоволі виникає логічне запитання: чим пояснити таке зухвале зростання цін на вищеназвані послуги? Невже про це не знають міська влада, депутатський корпус, різноманітні ради: дорадча, громадська, ветеранська і, зрештою, Антимонопольний комітет? Прикро, що оті “ешелони” не завжди стоять на захисті інтересів мешканців нашого міста, в першу чергу пенсіонерів. І таким чином дають змогу за рахунок простих платників податків безпідставно набивати кишені приватникам-монополістам.

Володимир МЕЛЕШКО, Микола ХРИСТІЙ та інші,

всього 15 підписів.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Мітинг
Мітинг