Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Оперативно і конкретно
Оперативно і конкретно
Вісті Роменщини
Четвер, 02 серпня 2012, 21:06      Ромни, Сумська область
На тринадцятій сесії районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Сергій Хоронько, депутати за­твердили звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя нинішнього року. Внесли зміни до програм „Сільська криниця”, „Освіта Роменщини”, а також до програм підтримки малого підприємництва, інформатизації, економічного і соціального розвитку району та ін. 

Тривале обговорення викликало питання „Про передачу міжбюджетного трансферту з районного у міський бюджет у 2013 році” – мова йшла про кошти, що передаються в міську скарбницю для фінансування вторинного рівня меддопомоги у Роменській ЦРЛ жителям сіл ра­йону. Після інформації, яку озвучив перший заступник голови райдержадміні­страції Володимир Татарінов, обсяг коштів затвердили в розмірі 40% суми, передбаченої згідно з розрахунковими показниками на галузь охорони здоров’я району.

Дискусія показала, що, як мовиться, в повен ріст постала потреба предметного діалогу районної, міської влади та адміні­страції ЦРЛ стосовно майбутнього сфери медицини в нашому регіоні. І, як запевнив голова райдержадміністрації Віктор Сєрік, районна влада відкрита для спілкування й готова до конкретної розмови. Аналогічну думку висловив і голова ра­йон­ної громадської ради, депутат районної ради В’ячеслав Лєонов.

Андрій ЯКОВЛЄВ.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Урочистий мітинг
Урочистий мітинг