Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Не займайте мертвих
Не займайте мертвих
Вісті Роменщини
Понеділок, 26 листопада 2012, 22:27      Ромни, Сумська область
Очистка кладовища від старих дерев – справа вкрай потрібна. Головне пам’ятати, що заходи з благоустрою проводяться в священному місці. Інакше можна роз’ятрити і без того нестерпний біль від утрати близьких. Ним поділилася роменка Тетяна Шкура в листі до редакції:  

“Вандали не гребують кладовищами в усіх містах. Але таких бездушних, як у Ромнах, мабуть, одиниці. Те, що зробили на цвинтарі працівники комунальних служб, майже не відрізняється від дій таких нелюдів.

Товстенний стовбур щойно спиляного дерева впав на свіжу могилу нашої мами. Місце поховання не просто знищили, замість нього зробили яму. Коли попросили допомоги в начальника головного управління міського господарства Михайла Кочерги, його заступника Володимира Підгурського, у відпо­відь почули тільки образливі слова. Довелося звертатися до міського голови Миколи Калашника, його заступника Олександра Яковенка, депутата міської ради Юрія Юрченка. Ці люди справді пройнялися нашим розпачем, посприяли у відновленні місця останнього спочинку найріднішої для нас людини.

Спасибі вам, Миколо Кириловичу, Олександре Федоровичу, Юрію Володимировичу, за доброту, чуйне ставлення до людей і пам’яті мертвих. Також дякуємо сусідам – сім’ї Ю.Ю. Юрченка”.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

50
50