Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини За нафтові кошти
За нафтові кошти
Вісті Роменщини
Вівторок, 04 грудня 2012, 23:26      Ромни, Сумська область

Відбулася п’ятнадцята сесія районної ради шостого скликання. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного та соціального розвитку Роменського району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки доповів заступник голови РДА В.І. Карнаух.

Він, зокрема, наголосив, що у зв’язку з надходженням до району коштів від ПАТ «Укрнафта» в сумі 2,5 млн. гривень змінюються обсяги фінансування об’єктів соціальної сфери. 200 тис. грн. буде спрямовано на будівництво вуличного водогону в с. Хмелів, ще 200 тис. грн. – на будівництво водопровідної мережі в с. Гаї.

Майже всі кошти сільського бюджету «з’їдала» система опалення в Бобрицькій школі, тож потрібно шукати вихід зі складної ситуації. На будівництво топкової навчального закладу буде витрачено 385 тис. грн., затрати на встановлення котла в Анастасівській школі складуть 190 тис. грн. На поточний ремонт дороги «Калинівка-Ромни» виділено 100 тис. грн., 50 тис. грн. – на будівництво в названому селі водопроводу на трьох вулицях. Кошти також будуть направлені на ремонт і обладнання закладів освіти, охорони здоров’я, освітлення вулиць у селах.

Про внесення змін до рі­шення районної ради від 29.12.2011 р. «Про районний бюджет на 2012 рік» інформувала начальник фінансового управління М.В. Анісімова.

Розглянуто й декілька інших питань, по яких прийнято від­повідні розпорядження.

Микола ГНАТЕНКО.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

1
1