Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Доньці Кавалерідзе – 100 років
Доньці Кавалерідзе – 100 років
Вісті Роменщини
Неділя, 01 грудня 2013, 22:38      Ромни, Сумська область
У Ромнах на вулиці Пушкіна проживає в батьківській хаті Євгенія Іванівна Овсяннікова, донька відомого скульптора, драматурга та кінорежисера Івана Кавалерідзе. Нещодавно жінка відсвяткувала сто років.

Так склалася доля, що життя ювілярки пройшло далеко від тата, але спогади про дитячі роки досі гріють серце. Щоразу, коли ми відвідуємо Євгенію Іванівну, вона з теплотою та посмішкою розповідає про Івана Петровича. Дивовижна енергетика вольової грузинської крові наділила її довгим віком. Ми пишаємося цією скромною жінкою, для якої сімейні цінності найголовніші. Ось чому вона залишилася доживати в хаті, де народилася, де виросли її діти, яких їй судилося пережити.

Виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради В’ячеслав Губарь поздоровив із ювілеєм пані Євгенію, вручив вітальні листівки від Президента України Віктора Януковича та Роменської міської ради, пам’ятний подарунок.

Від усієї міжнародної громади «Федерації жінок за мир у всьому світі» вітаємо Євгенію Іванівну зі славним 100-літтям, зичимо сонячного тепла, добрих сусідів, бадьорості. А гумору, який притаманний її характеру, вистачить і для нас усіх.

Тетяна КОЦЕБА,

голова правління міжнародної організації «Федерація жінок за мир у всьому світі».

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Сейм
Сейм