Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини І дощ нам не завада
І дощ нам не завада
Вісті Роменщини
Четвер, 17 липня 2014, 21:41      Ромни, Сумська область
І дощ нам не завадаНа свято апостолів Петра і Павла в Ромнах святкують день Процівки. Треба відзначити, що наразі це єдиний мікрорайон, де проводять захід такого змісту. Тому збирає він у коло не лише тутешніх мешканців, а й гостей з інших куточків міста і прилеглих сіл.

– Процівчани люблять не тільки працювати, а й відпочивати, – каже Віра Данилко, голова квартального комітету № 21. – Ми цікавилися думкою жителів, чи варто організовувати святкування у нинішній нелегкий для нашої держави час. Люди підтримали цю ідею, тож традиція, започаткована 2012 року, не перервалася. Тут об’єднано два квартали, всі заходи організовуємо власними силами.

Вірі Михайлівні разом із Оленою Шишибаровою, яка очолює 20-й квартал, та активістами вдається зробити чимало справ, корисних для громади. Процівчанам допомагає міська влада, а особливо депутати міськради, делеговані від цього мікрорайону: Михайло Бондаренко й Микола Цецюр. Завітали на захід і міський голова Сергій Салатун та секретар міської ради Володимир Книга. Вони вручили грамоти найактивнішим представникам мікрорайону. Попри примхи погоди потішив виступом оркестр міжрегіонального центру швидкого реагування разом із солістами Вікторією Пачковською, Олександром Надточим і Олександром Сердюком. Звучали пісні, поезія, гуморески. А надвечір почалися й танці.

Тетяна ЄЛІНА.

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

1
1