Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо 102 інформує Спровокований злочин
Спровокований злочин
102
Четвер, 21 червня 2012, 21:34      Ромни, Сумська область
33-річна жителька Роменського району, мати чотирьох малолітніх дітей викрала з незачиненого автомобіля документи та речі. Їй доведеться відповісти за свій вчинок перед законом…  

Про цей злочин потерпілий – мешканець с. Бобрик – відразу повідомив міськвідділ УМВС. Оперативно-слідча група зафіксувала сліди, залишені крадієм. Та злочинницю викрив дільничний інспектор міліції, перевіряючи підобліковий контингент. Як з’ясувалося, того ж дня жінка вживала спиртні напої в гостях у знайомого. Повертаючись напідпитку додому, вона випадково взялася за ручку дверцят авто, яке виявилося незамкненим. Ско­рис­тавшись відсутністю власника, вона й забрала з салону все, що змогла. Викрадене злочинниця повернула власнику добровільно. Незважаючи на це, проти неї порушено кримінальну справу за ст. 185 ч. 1 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їй загрожує штраф розміром до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи  строком до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Щоб не провокувати потенційних злочинців, обов’язково зачиняйте, ставте на сигналізацію, не залишайте без належного нагляду транспорт і майно.

Наталія ПОТАПЕНКО,

помічник начальника міськвідділу УМВС зі взаємодії з громадськістю та ЗМІ.

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова хода
Святкова хода