Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Це цікаво Гороскоп на 2012 рік за знаками зодіаку
Гороскоп на 2012 рік за знаками зодіаку
Це цікаво.
Четвер, 01 грудня 2011, 13:57      Ромни, Сумська область

Для Чорного Водяного Дракона вже написаний грандіозний сценарій управління знаками зодіаку і людськими долями - Гороскоп 2012. Білий Кролик, підготувавши протягом 2011 року сцену для великих звершень, тихо відійде в сторону, поступаючись місцем головному персонажу 2012 року.
Амплуа Чорного Водяного Дракона - герой і лиходій в одній особі, неординарний, що створює інтриги в рівній мірі творчо, як в особистому, так і в світовому масштабі, одночасно переплітаючи їх і відчуваючи кожного учасника на міцність. Слабкі, ліниві і безвольні швидко залишають арену ні з чим, а ті, в кому Дракон побачить гідного противника, можуть отримати весь світ як приз за хорошу гру.
Особливу прихильність заслужать обдаровані, неординарні та активні натури. Таланти розквітнуть, а вчені зроблять відкриття, які переведуть людство на новий рівень еволюції.
Тому важливо на початку року позбутися всіх старих невирішених питань і проблем з тим, щоб бути відкритим і доступним для сприйняття нового і кардинальних змін. Міняйте роботу, якщо вона Вам не подобається, починайте вчитися, позбавляйтеся від непотрібних зв'язків та віджилих відносин, з'ясовуйте непорозуміння.

Овен. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Стан здоров'я в рік чорного дракона Овна не підведе. Особливо якщо він встиг позбутися в минулому році від шкідливих звичок. Типовий для другої половини зими та початку весни сплеск грипу та застудних захворювань мине його. Для Овна, який страждає будь-якими формами хронічних захворювань, літо - дуже вдалий час для чергового лікувального курсу. Причому можна сміливо використовувати нові методи.

Кар'єра. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Овнів обіцяє їм кар'єрний ріст. Однак не варто чекати посадового зростання склавши руки. Праця і дисципліна - ось кращі союзники Овна в 2012 році. Не варто нехтувати новими діловими знайомствами, вірогідність яких особливо велика в першій половині року. Однак і не варто заради них розривати стосунки зі старими партнерами.

Фінанси. Овен в рік чорного дракона повинен уникати авантюр і сумнівних операцій. Навряд чи буде вдалою біржова діяльність. Зростання доходів найбільш імовірний в квітні-травні. Листопад і друга половина грудня - час, що вимагає підвищеної обережності у фінансових питаннях.

Приватне життя. Хвиля любові в новому році буде настільки потужною, що захопить Овна без залишку. Самотні Овни з великою ймовірністю можуть очікувати появи на горизонті своєї пари. Успіх у любові стане запорукою і базисом для всіх інших сфер життя.

Телець. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. У рік чорного дракона Тельцю слід невпинно піклуватися про своє травленні. Особливо чреваті велика кількість їжі під час свят. Весняно-літній період не створить клопоту зі здоров'ям. Тим часом, влітку не варто нехтувати засобами підвищення імунітету - велика кількість вітамінів, спорт, - оскільки іссякнувший до кінця осені потенціал здоров'я може обернутися простудними захворюваннями.

Кар'єра. Кар'єрний злет досить імовірний в лютому. Загалом Телець в рік чорного дракона службових вершин не підкорить. Можливо, доведеться навіть влаштовуватися на нову роботу або перекваліфікуватися в нову професію. Але хай Вас це не бентежить. Всі зміни стануть відмінним доробком для майбутніх успіхів.

Фінанси. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Тельців обіцяє цьому знаку отримання великих грошових сум, наприклад, спадщини. У березні-квітні можна розраховувати на гарний прибуток від операцій з нерухомістю. А ось у червні та грудні обережність у фінансових справах не завадить.

Приватне життя. Незалежно від їх бажання в рік чорного дракона Тельцям доведеться приділяти сім'ї і родичам дуже багато часу. Можливо, вони навіть змушені будуть стати арбітрами в їхніх конфліктних ситуаціях та спірних питаннях. Одинокому Тельцю в квітні, а потім у листопаді слід чекати вдалого знайомства з прекрасною дамою (або кавалером). Найкращий час для весіль у Тельців - липень-серпень. У грудні ж їм варто бути дуже обачними в плані сумнівних знайомств і романів з чужими чоловіками. Не варто розраховувати, що таємне не стане явним.

Близнюки. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Близнюки в рік чорного дракона будуть готові до звершень, адже вступлять вони в нього з великим потенціалом здоров'я. Але якщо вони стануть витрачати сили нерозумно, то виснаження може прийти вже до весни. Так що прихід першого тепла бажано ознаменувати систематичними заняттями фізкультурою. Тоді резерви організму відновляться, а настрій буде бадьорим і оптимістичним, що найкращим чином позначиться на всіх сферах життя. Регулярні фізичні вправи варто знову відновити восени, щоб до Нового року не опинитися в ролі вичавленого лимона.

Кар'єра. У рік чорного дракона Близнюкам не вдасться хапати з неба зірки. Кар'єрне просування буде, але воно не вплине на життя кардинально. Найбільш ймовірний період для службового зростання - квітень-травень. І весь час потрібно стежити за власними емоціями, тому що схильність до запальності і агресії може зіпсувати стосунки з колегами. Особливо складний період в цьому відношенні - друга половина серпня.

Фінанси. Що стосується грошових питань, то гороскоп на 2012 рік для Близнюків цілком вдалий. Їхні доходи стабільні, і тенденції до їх падіння не простежується.

Приватне життя. Як би не складалися відносини з протилежною статтю, вони без сумніву будуть кращі, ніж у минулому 2011 році. Неодружені Близнюки у кінці року опиняться в дуже приємною для себе ролі романтичного героя (або героїні), одруженим же доведеться серпень і вересень повністю присвятити сімейним справам.

Рак. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Достаток свят, яким знаменується початок кожного року, нерідко змушує нас пригадувати їх чи не весь рік - так сильно вплив застіль і пиятик на наш організм. А ось Рак в рік чорного дракона зуміє пройти цей період без збитку для себе. Втім, для профілактики весняного авітамінозу і депресій краще з приходом весни почати регулярно здійснювати піші прогулянки, займатися фізкультурою. Існує ймовірність стресів і нервового виснаження влітку. Але осінь стане благодатним часом, коли всі проблеми здоров'я будуть забуті.

Кар'єра. Вся перша половина року буде для Раків, по суті, підготовчим періодом до другої - кульмінаційної. У рік чорного дракона Ракам з повною підставою слід очікувати значного кар'єрного зростання. Можливо, їх очікує зміна роботи, але це буде пов'язано не з вадами або втратою старої, а з блискучими перспективами нової.

Фінанси. Фінансовий астрологічний прогноз на 2012 рік для Раків простий: їхні доходи будуть впевнено рости. Хоча це не зробить Раків марнотратнішими, навпаки, всі придбання будуть ретельно сплановані і навіть сімейний бюджет піддасться ретельному бухгалтерського обліку.

Приватне життя. На романтичному горизонті, на відміну від кар'єрного, ніяких злетів не передбачається. Це навіть буде іноді псувати Ракам настрій. Втім, перша половина жовтня посвітить сонячним промінцем у віконце серця, так що не упустіть момент.

Лев. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. У рік чорного дракона Леви увійдуть з відчуттям того, що резерв їхнього здоров'я нескінченний. І тому можуть недбало і марнотратно ставитися до нього, доводячи себе до безсоння і стресів. Влітку організму вдасться мобілізувати захисні сили і подолати нервове виснаження, привівши себе в нормальний стан. Тому, Леви, не забувайте про отриманий досвід і восени витрачайте відновлені сили розумно і розсудливо!

Кар'єра. Першу половину року Львів очікує застій. Більше того, в січні-лютому можливі спроби втягування їх у сумнівні плани і проекти. Але якщо цей Рубікон буде перейдено благополучно, то подальший гороскоп для Левів говорить про їх повний успіх. Кар'єра піде, ні, полетить вгору, причому здасться, що це відбувається само собою.

Фінанси. Не допускайте друзів до вирішення своїх грошових проблем, вони неодмінно проявлять безпечність чи необачність, а розсьорбувати все це доведеться саме вам. У першій половині серпня слід приділити увагу питанням заповіту, страхування, податків і т.п. У цей час зірки всіляко сприяють вам в подібних справах.

Приватне життя. Лев в рік чорного дракона незмінно оточений прихильниками. Починаючи з липня можна чекати великого почуття або, принаймні, шанувальника, який користується авторитетом і славою.

Діва. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Дів переконливо вказує на необхідність вже в перші місяці року прийняти профілактичні заходи для нормального самопочуття. Скористатися для цього можна фітотерапією, ароматерапією та іншими природними засобами. Такий початок року стане прекрасним підставою для задовільного стану здоров'я до його кінця.

Кар'єра. У лютому-квітні Дев очікують зміни в професійній сфері. Це може бути вдала зміна роботи або підвищення на посаді. Ефект від цих змін перевершить усі очікування, а й зусилля для їх досягнень потрібні воістину титанічні. Діви можуть зіткнутися з непорядністю або недобросовісністю колег.

Фінанси. У рік чорного дракона Діви нестачі в грошах випробовувати не будуть. Якщо були задумані ремонт або покупка автомобіля, квартири, дачі, то цим планам судилося здійснитися. Але не варто витрачати значні суми на предмети дорогі, але не необхідні. Притримаєте ці гроші, згодом вам вдасться здійснити задуману покупку, але значно заощадивши. Гроші ж чекають своєї години, зберігайте із запобіжними засобами, оскільки велика вірогідність крадіжки.

Приватне життя. Одружені / заміжні Діви в рік чорного дракона то й справа буде зазнавати труднощів у взаєминах із близькими через те, що занадто багато часу проводить на роботі. Неодружені ж Діви, навпаки, отримають масу шансів для зав'язування серйозних відносин, а жовтні і листопаді 2012 року навіть велика ймовірність одруження.

Терези. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Потенціалу здоров'я, накопиченого ще на рік 2011-м, вистачить майже на весь 2012-й. Ваги в рік чорного дракона не повинні боятися ні весняних сплесків простудних захворювань, ні навантажень на нервову систему. І лише восени народилися під цим знаком відчують перші ознаки нездужання і втоми. Так що в цей час непогано б вжити необхідних заходів профілактики.

Кар'єра. Весь 2011 рік Ваги старанно працювали, накопичуючи успіхи. Тепер, стверджує гороскоп на 2012 рік для Терезів, настав час пожинати плоди. Взагалі весь рік в плані професійної діяльності пройде під знаком творчості і неординарних рішень.

Фінанси. У фінансових справах слід проявляти інтуїцію. Це буде найбільш надійним способом уникнути обману. Березень-квітень - саме плідний час для нарощування доходів, а в другій половині серпня потрібно чекати результатів вдалих фінансових операцій. У рік чорного дракона Терезам бажано проявити обережність у листопаді.

Приватне життя. Ваги звичайно не є домінантою в романтичних стосунках. Що ж до 2012 року, то «на коні» вони будуть у лютому, березні, червні і листопаді. В решту місяців лідерство Терезів - питання досить спірне.

Скорпіон. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. У рік чорного дракона Скорпіонам буде здаватися, що резерви їхнього організму нескінченні. З психологічної точки зору це добре, оскільки буде створювати відчуття, що їм все по плечу. Але профілактичні заходи - підтримання гарної фізичної форми, розвантажувальні дні, своєчасний і достатній відпочинок, вітаміни - зайвими в жодному разі не будуть. Крім того, повинні бути обережними любителі екстремальних видів спорту, водії, так як велика ймовірність травм.

Кар'єра. Гороскоп на 2012 рік для Скорпіонів не залишає шансів на очікування кар'єрного злету. Більшу частину службового часу їм доведеться займатися рутинною роботою, можливо, навіть потрібно придбання додаткових навичок або знань. Сприятливий період становлять тільки два місяці - травень і червень. Постарайтеся не прогавити цей час. Винятком стануть лише люди творчих професій - вони можуть розраховувати на значний успіх і визнання.

Фінанси. З точки зору отримання доходів рік стане вдалим. Правда, доведеться чимало працювати. Але от намагатися зірвати великий куш одним махом не варто, бо чим більшою буде одноразова прибуток, тим більші можуть наслідувати й втрати і збитки.

Приватне життя. Всі невдачі професійної та фінансової діяльності з лишком компенсуються взаєминами з протилежною статтю. Одружений Скорпіон у рік чорного дракона отримає чи не ідилічну сімейне життя без скандалів і з'ясування стосунків. Холостого Скорпіона очікують легкі, приємні стосунки без зазіхань на його свободу.

Стрілець. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Стрілець у рік чорного дракона не повинен переоцінювати свої можливості. Якщо ви не будете займатися своїм здоров'ям, то до літа вас, мабуть, вистачить, а далі можуть початися стреси, нервові виснаження, загострення хронічних захворювань. Так що не нехтуйте профілактикою. Хороший ефект дадуть курси масажу, заняття йогою, фізкультура.

Кар'єра. Ця сфера життя в повному ажурі. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Стрільців стверджує: кар'єрний зліт забезпечений. Стрільці будуть готові гори звернути на ниві професійної діяльності. Єдине час, що вимагає обачності й обережності - друга декада жовтня.

Фінанси. Дохід протягом усього року стабільний і цілком задовільний. Слід остерігатися лише все тієї ж середини жовтня, оскільки в цей період можна позбутися чималої суми грошей. І не покладайтеся в справах на ворожок та екстрасенсів.

Приватне життя. А плані відносин з протилежною статтю в рік чорного дракона Стрільцям буде нелегко. Серпень - потенційний період конфліктів, з цього ж часу і до грудня ставитеся вкрай обачно до нових знайомств. Зайти в тупик можуть і вже давно сформовані стосунки. Але будьте терплячі, адже з листопада починається новий благополучний і дуже романтичний етап життя.

Козеріг. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Фізичне самопочуття в рік чорного дракона в Козерогів не викличе побоювань. Дещо складніше ситуація з емоційною сферою. Козероги-трудівники зайвим ретельністю і постійного недосипання можуть довести себе до безсоння і нервових зривів. Але до кінця літа вони нарешті прийдуть до розуміння, що більше так жити неможливо, і почнуть займатися своїм здоров'ям.

Кар'єра. Старі службові обов'язки і існуюче положення справ у професійній сфері зживають себе. Ця обставина стане для Козерогів настільки очевидним, що вони почнуть кардинальні перетворення у власній кар'єрі. Цей новий етап, що почався в червні, до початку жовтня призведе Козерогів на новий, досить значний кар'єрний рівень. Тільки уникайте відряджень навесні і влітку.

Фінанси. Козеріг у рік чорного дракона повинен керуватися принципами планування та економії. Не варто спокушатися привабливими, але не потрібними витратами. Нові плани будуть вимагати нових джерел доходів, пошуку яких Козероги і присвятять чимало часу.

Приватне життя. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Козерогів у сфері романтичних стосунків теж говорить про зміни. Існуючі взаємини трансформуються в якісно нові. Це - відгомін змін у кар'єрній сфері. Будьте лояльні до власного партнеру: дуже ймовірно, що він переживає не найкращі часи, так підтримайте його!

Водолій. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Озаботьтесь станом власного здоров'я прямо з початку року. Інакше вже до весни його резерви вичерпаються, і це негайно позначиться на всіх сферах життя, виникне дратівливість, нервові зриви. Не лінуйтеся боротися зі шкідливими звичками, будьте обережні з дієтами, займіться загартовуванням (тільки в помірних дозах), збалансуйте своє харчування.

Кар'єра. Старий рік вже заклав базу під ваші нові кар'єрні звершення. У рік чорного дракона Водоліям слід підхопити прапор змін. Вони не повинні боятися нових методів роботи, нових сфер діяльності, навіть якщо ті будуть кардинально відрізнятися від старих і стануть викликати нерозуміння декого з оточуючих.

Фінанси. Гороскоп на 2012 рік для Водоліїв передрікає їм стабільні доходи, а особливо вдалим часом для нових угод і вирішення фінансових питань називає березень, а також листопад.

Приватне життя. Перші вісім місяців Водолій у рік чорного дракона буде сміливим, які користуються популярністю у протилежної статі, але в той же час зухвалим і навіть конфліктним. Так що любовні успіхи будуть чергуватися зі сварками і неприємними ситуаціями. І лише восени все стане на місця, і ви нарешті побачите, як багато сил і терпіння знадобилося вашому партнерові, щоб пройти разом з вами весь цей складний шлях.

Риби. Гороскоп на 2012 рік
Здоров'я. Достаток справ і обов'язків змусить Риби в рік чорного дракона відразу відчути себе «не в своїй тарілці». Незадоволеність, апатія, хвилювання - все це створить високу ймовірність стресів, на тлі яких можливі загострення старих хвороб і виникнення нових. Але поступово життя ввійде в нормальне русло, і все само собою «розсмокчеться». Так що до кінця весни всі неприємності будуть забуті.

Кар'єра. 2011 рік був для цього знака важким і навіть виснажливим. І в рік чорного дракона Рибам, нарешті, вдасться потиснути плоди минулих титанічних зусиль. Вони зможуть дозволити собі просто плисти за течією, не забувши, проте, зробити висновки з подій минулого року.

Фінанси. Усі починання, особливо виникають в лютому-березні, обіцяють бути успішними. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Риб обіцяє безхмарність і стабільність у справах. Правда, не варто проявляти зовсім вже кричущу безпечність, в усякому разі, з квітня по вересень.

Приватне життя. Ця сфера життя Риб в новому році яскрава і багата подіями. Якщо восени 2011 року у вас відбулося знайомство, усталився серйозними стосунками, то навесні воно, можливо, завершиться браком, причому вельми вигідним. Середина осені може ознаменуватися красивим романом, недовговічним, але запам'ятовується. З другої половини червня до середини серпня на нові знайомства і відносини слід дивитися з обережністю і не чекати від них перспективи чи користі.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Випадкове фото

konotop46
konotop46