Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Це цікаво Гороскоп на 2014 рік за знаками зодіаку
Гороскоп на 2014 рік за знаками зодіаку
Це цікаво.
Вівторок, 22 жовтня 2013, 13:45      Ромни, Сумська область

Далеко непростий 2014 надасть кожному шанс обрати свій шлях самовдосконалення, реалізації талантів і давно запланованих цілей. Оскільки символом 2014 буде Кінь - уособлення шляхетності, природньої грації, швидкості, завзятості, витривалості, то для представників всіх 12 знаків цей час сприятливий для досягнення самих нереальних сподівань.
Непрогнозовані повороти подій сього періоду для більшості виявляться важким випробуванням. Специфічна особливість року - формування таких обставин, які змусять людство зімкнути свої ряди, об'єднати зусилля.
Кінь має намір випробовувати на міцність всіх спільно і окремо. Згідно гороскопу на 2014 рік пройти перевірку зможуть тільки ті, хто вчасно консолідував сили, приготувався легко сприймати раптові фортелі долі. Подібним людям пощастить мати задоволення з неймовірних пригод, здобути чудесний, незрівнянний досвід.
Щиросерді люди будуть щедро винагороджені справедливим Конем - їм гороскоп на 2014 рік обіцяє неодмінний постійний супровід фортуни в усіх сферах життя. Сильним, цілеспрямованим особистостям саме час проявити свою яскраву індивідуальність, вдосконалити соціально-значущі якості, ділові здібності.
Китайський східний гороскоп говорить, що найгірше справи будуть у недоброчесних, лицемірних, брехливих членів суспільства, аферистів і пройдисвітів, що віддають перевагу поживитися за чужий рахунок. Кінь неймовірно прозорливий, володіє гострим розумом, правдивий, чесний, неприємлить неохайність, підлість, низість.
Як уникнути фінансових негараздів і припинення відносин з дорогими друзями, шанованими компаньйонами, об'єктом полум'яної любові? Поради дасть вам гороскоп за знаками зодіаку на 2014 рік. Талісман року строгий, але не злий, не мстивий, тому готовий забезпечити вам сприяння і заступництво, якщо ви від усього серця розкаєтесь в помилках, неправильних кроках. Деяких на цьому складному етапі очікують чудові перспективи, наприклад, для Скорпіонів і Овнів рік буде насичений, різноманітний, успішний.

Загальний гороскоп 2014 Овен
Як стверджують зірки, людей, народжених під знаком Овна, в 2014 році очікує не один шанс дістати щасливий квиток. Головне - не упустити цей шанс і опинитися в потрібний час у потрібному місці. Найсприятливіший період Овнам належить навесні 2014 року. У цей час доречно, наприклад, зайнятися навчанням. Ви можете, як піти на будь-які курси, так і зайнятися самоосвітою. І те й інше поповнить Ваш багаж знань новими вміннями та навичками, які стануть в нагоді Вам в майбутньому.

До речі, Овнам, при бажанні, доречно в цей період змінити сферу діяльності. Якщо Вам здається, що нинішнє заняття Вам декілька набридло, варто спробувати своє щастя в чомусь новому. Ймовірно, раніше Овнам доводилося часто бути дуже рішучими і брати на себе відповідальність. Цього року, як припускають зірки, у Вас буде чимало періодів, які дозволять розслабитися і зітхнути вільно.

Також хороші можливості для Овнів можуть з'явитися в кінці літа або початку осені 2014 року. Так як символ цього року - Кінь - є твариною дуже працьовитою, він буде допомагати, особливо в цей період, тим, хто старанно трудиться і наполегливо домагається своєї мети. Головне - навчіться правильно розподіляти свої сили і можливості.

Загальний гороскоп 2014 Телець
Ймовірно, що люди, народжені під знаком Тельця, очікують у новому 2014 великі зміни у багатьох сферах життя. Справа в тому, що багатьом Тельцям належить в цей час пройти непростий шлях пізнання, в першу чергу, самого себе. Але, в результаті цього, Ви зможете зробити значимі висновки, які допоможуть Вам у майбутньому.

Можливо, що Ви відкриєте в собі нові, невідомі раніше таланти або які-небудь можливості, які багато в чому і змінять Ваше життя в цілому. Загалом, як кажуть зірки, Тельці в цьому році стануть більш оптимістично налаштовані і позитивні, що, безсумнівно, поліпшить, як їх життя, так і їх оточення. Швидше за все, нерідкими будуть звернення друзів і близьких Тельців до них за порадою. Але допомагати, навіть словом, краще тільки в тому випадку, коли Ви глибоко впевнені в правильності тієї чи іншої пропозиції. Інакше Ви можете нашкодити своєю радою, як того, хто звернеться до Вас за допомогою, так і самому собі.

Взагалі, можливо, Тельці змінять життєві пріоритети в цей період. Справа в тому, що Ви можете усвідомити, що цілі, яких Ви намагалися домогтися раніше в різних сферах діяльності, так і залишилися нездійсненими бажаннями, а, думаючи, що Ви рухалися до них назустріч, насправді Ви просто тупцювали на місці. У зв'язку з чим, Ви можете змінити, як способи досягнення цілей, так і самі цілі, і, швидше за все, приймете вірне рішення, яке допоможе Вам у майбутньому.

Загальний гороскоп 2014 Близнюки
Новий 2014 може початися для людей, народжених під знаком Близнюки, дуже неоднозначно. Деякі справи будуть складатися несподівано добре, а деякі, навпаки, можуть розчарувати Вас, незважаючи на їх очікування. Зірки рекомендують Близнюкам постаратися подивитися на ситуацію з боку і, так би мовити, вивчити своє оточення. Задумайтеся: чи всі люди, які як Ви думаєте, Ваші друзі, насправді є такими, і всі ті, хто на Ваш погляд бажають зла, чи правда тільки й думають над тим, щоб «насолити» Вам. Саме поняття того, хто Вам друг, а хто ворог, багато в чому вирішить ситуацію 2014 року в цілому.

Також, якщо у Вас з кимось маються конфлікти або істотні розбіжності, постарайтеся розібратися з цим на початку року, не затягуйте і не відкладайте вирішення проблеми на потім. Вирішивши проблему, яка насправді може виявитися і не такою складною, як Ви припускали, Ви самі здивуєтеся: наскільки простіше і спокійніше Вам стане жити.

Одна з головних порад, яку можна дати Близнюкам на період всього 2014 року - не впадати в розпач і намагатися не вибиватися з колії, тому що, імовірно, що повернутися в неї назад буде дуже непросто. Варто Близнюкам в цей період часу і попрацювати над собою. У першу чергу це стосується того, щоб визначити те, чого Ви хочете від тих інших сфер діяльності і людей. Тільки визначившись з цілями, їх варто реалізовувати.

Загальний гороскоп 2014 Рак
2014 обіцяє стати для Раків дуже яскравим, насиченим, цікавим та емоційним. Зірки рекомендують представникам даного знаку Зодіаку в цьому році налаштуватися на позитив, тому що саме від того, як вони будуть мислити буде залежить весь рік у цілому. Якщо Ви будете вірити в краще і не здаватися перед дрібними труднощами, то й, відповідно, багато чого буде складатися вдало, і серйозних проблем не виникне. А якщо ж будете песимістично налаштовані, навпаки, можете почати притягати до себе такі ж нерадісні події. Не забувайте, що думки можуть виявитися матеріальними.

Можливо, що Раки в 2014 році захочуть змінити свої інтереси або навіть коло друзів. Удача буде поруч з Вами дуже часто. Важливо тільки не упустити момент, і, що називається, вхопити її хвіст. Вірогідні нові знайомства, в результаті яких з'являться зв'язки, що допоможуть досягти Вам багато чого в різних життєвих сферах.

Зірки рекомендують Ракам взагалі протягом 2014 виключити по можливості ризиковані ситуації у своєму житті. Не випробовуйте долю. Не бажаними також буду поїздки в далекі країни. Так що від подорожей за багато тисяч кілометрів краще зараз утриматися, а, наприклад, для відпочинку вибирати більш близькі місця.


Загальний гороскоп 2014 Лев
Зірки рекомендують Левам у новому 2014 викладатися на всі 100% у тих справах, в яких особливо важливий успіх. Так як, скільки вкладете, стільки й отримаєте. Сподіватися на удачу і на «авось» у багатьох важливих питаннях Левам, швидше за все, в 2014 році не доведеться. Потрібно трудитися, але праця ця не залишиться не оцінена.

Також корисно для Левів буде розвинути спостережливість і уважність. Так як, придивившись уважніше, і, так би мовити, вивчивши детально деякі важливі ситуації та події Ви зможете побачити багато того, що не помічали, а це, ймовірно, і є ключовими моментами, на які Вам потрібно звернути увагу для наступних висновків. Намагайтеся більше спостерігати, ніж слухати, особливо, думки з боку, людей, що не входять у Ваше близьке оточення. А головною умовою для Левів у 2014 році стане віра в свої сили і обов'язкова завзятість.

Загальний гороскоп 2014 Діва
Новий 2014 не обіцяв бути для людей, народжених під знаком Діва, абсолютно спокійним і безконфліктним. Але намагайтеся мислити позитивно і витягувати уроки зі всього. Адже недарма кажуть, що труднощі загартовують. Ймовірно, що так станеться і з Вами. Завдяки не найприємнішим, а часом і конфліктним ситуаціям, ймовірно Ви зрозумієте, хто і що насправді Вам дорого.

Не найприємнішим чином може початися 2014 рік, але приказка «Чим далі в ліс, тим більше дров" не про Вас. Навпаки, через час, ближче до весни, ситуації в різних сферах обіцяють прояснитися і стати більш комфортними і спокійними. Не виключені й приємні сюрпризи для представників цього знаку Зодіаку. Так, наприклад, Ви можете познайомитися з людиною, яка стане Вам надійним другом і підтримає в чомусь. Також є ймовірність, що у Ваше життя повернуться і старі друзі, з якими Ви не спілкувалися з якоїсь сварки, або ж просто «загубилися», роз'їхавшись хто куди, як це часто буває в житті.

Втім, в першу чергу, зірки рекомендують зайнятися Дівам саме професійною реалізацією. Так як, ймовірно, саме від того, наскільки вдало складеться Ваша кар'єра зараз, залежатиме і багато в майбутньому. Зокрема, Ваш добуток буде взаємопов'язаний з Вашими успіхами на робочому терені. Тому, зробіть, що можете, для його досягнення.

Загальний гороскоп 2014 Терези
У 2014 році зірки рекомендують людям, народженим під знаком Терези, бути особливо уважними і навчитися концентруватися. Особливо цього від Вас, швидше за все, зажадають справи в перші місяці 2014 року. Найбільш уважними потрібно бути тим Терезам, які навчаються у спеціалізованому навчальному закладі або займаються самоосвітою. Так як, якщо Ви будете робити все на «авось», можливо, Ви і, не дивлячись не на що, зможете здати, наприклад залік, якщо вчитеся десь, але от сороміцькі ставлення і відсутність знань може сильно Вас підвести в майбутньому, і змусити Вас пошкодувати про Вашу неуважність або попросту халтуру.

До речі, ті Терези, які вже мають вищу освіту у випадку отримання другої або відвідування якихось спеціалізованих курсів, які мають на меті підвищити і поліпшити Ваші професійні навички, можуть отримати підвищення на роботі, або ж матеріальну винагороду. Тому одна з головних порад Терезам на весь 2014 - не лінуйтеся. Використовуйте даний рік для майбутнього.

Ймовірно й те, що представників цього знаку гороскопа осягнуть в 2014 році серйозні зміни. Найбільш ймовірно, що що-небудь відчутно змінитися в житті Терезів в кінці весни або ж з початку, першої половини, літа. А зміни, швидше за все, стануть приємними і позитивно позначаться на майбутньому Терезів, зробивши їх сильніше і впевненіше в собі.

Загальний гороскоп 2014 Скорпіон
Новий 2014 готує людям, народженим під знаком Скорпіона, період динамічного розвитку: На Вас чекає багато чого пізнати, багато чому навчитися, зробити кроки вперед у різних сферах. Це буде Вам на користь. Так як з'являться нові можливості, нові перспективи, Ви зможете реалізувати себе в нових проектах або навіть сферах діяльності. Тому зірки настійно не рекомендують Скорпіонам протягом цього року лінуватися. «Вбирайте» в себе нові знання, при можливості, обов'язково вчитеся. Це Вам точно не завадить!

Але, незважаючи ні на що, намагатися стрибнути, що називається, вище своєї голови, зірки, все ж, Скорпіонам настійно не рекомендують. Так як можете зазнати поразки або попросту «перегоріти», і швидко втратити інтерес до чого-небудь, що на початку, здавалося Вам, просто-таки, захоплюючим. Тому, звичайно, не лінуйтеся. Робіть все в міру своїх можливостей.

На початку 2014 року постарайтеся довести до кінця торішні справи, якщо такі є. І тільки після цього починайте нові. Не хапайтеся за все відразу. Та Ви сильні і цілеспрямовані. Але навіщо розпорошуватися? Не біжіть за двома зайцями відразу. Це може не привести ні до чого хорошого. Робіть все поступово і обдумано.

Загальний гороскоп 2014 Стрілець
Небесні світила рекомендують людям, народженим під знаком Стрільця, приділяти якомога більше часу відносинам в 2014 році. Це може стосуватися, як особистого життя, так і взаємовідносин з Вашими колегами по роботі і партнерами. Загалом, у різних сферах. Бо саме від того, які зв'язки Ви зумієте налагодити з багатьма людьми, швидше за все, в тому залежатиме і Ваш успіх у цей період часу.

Також у цей час Стрільцям не завадить розвинути особисті таланти. Крім того, що це принесе Вам особисте задоволення. Це може і позитивно відбитися на Вашій професійній сфері діяльності. Наприклад, Ви можете отримати нові навички, які допоможуть Вам в ній, або ж просто почати більш креативно і різнобічно мислити, що дозволить Вам частіше зустрічатися з цікавими ідеями і придумувати нестандартні рішення різних ситуацій.

Стрільцям варто бути готовими до того, що в 2014 році їх можуть очікувати як злети, так і падіння. Постарайтеся, незважаючи на проблеми, які, можливо, будуть виникати, бути терплячими і зберігати спокій. Пам'ятайте, що коли закриваються одні двері, як правило, відкриваються другі. Потрібно лише зауважити новий шанс, і не упустити його. Загалом, зірки радять Стрільцям бути активними, діяльними і цілеспрямованими в 2014 році.

Загальний гороскоп 2014 Козеріг
Небесні світила не радять Козерогам в 2014 році обмежувати своє коло спілкування лише сім'єю, родичами та близькими друзями. Навпаки, намагайтеся бути, що називається, «в гущі» подій. Почніть вести більш активний спосіб життя, якщо Ви цього ще не зробили. Намагайтеся частіше перебувати в соціумі. Такий спосіб життя позитивно відіб'ється на Вашому самопочутті, підвищить впевненість у собі, навчить спілкуванню з незнайомими людьми, що важливо в житті. У той же час самітництво ні до чого доброго не призведе, а, навпаки, може викликати у Вас депресивні думки і тільки погіршити Ваш настрій.

У 2014 році, ймовірно, стане дійсністю не одне заповітне бажання Козерогів. Причому, відбутися це може найнесподіванішим чином. Ви самі здивуєтеся, коли почнуть збуватися Ваші мрії, в той час, як Ви цього зовсім не очікуєте. Але це не зробить події що відбулися менш приємними. Так що 2014 обіцяє бути багатим на сюрпризи і приємні несподіванки.

Якщо хтось з оточуючих пропонує Вам допомогу, не варто відмовляти від неї. Але, все-таки, в першу чергу намагайтеся розраховувати на самих себе і власні сили, але плече підтримки Вам не завадить. Загалом, рік Коня обіцяє бути для Козерогів дуже успішним. Це сприятливий період, щоб почати нову сферу діяльності, освоїти нову справу, і взагалі змінити у Вашому житті те, що Вас не влаштовує.

Загальний гороскоп 2014 Водолій
Зірки рекомендують Водоліям взяти «на озброєння» девіз: «Бачу ціль - не бачу перешкод», і слідувати йому протягом 2014 року. Звичайно, не потрібно сприймати все конкретно, і, що називається, йти по головах. Але, все-таки, зосереджуватися на своїй головній меті і не звертати увагу на другорядні фактори - може допомогти Водоліям досягти цієї самої мети, як можна швидше.

Як стверджують зірки, удача буде супроводжувати тільки тих Водоліїв, які досягли всього своєю власною працею і цілеспрямованістю. А от тим, хто звик живитися за рахунок інших, рік Коня, який відрізняється, своєю працьовитістю, навряд чи, принесе багато корисного і доброго. Так що, шановні Водолії, робіть висновки!

Якщо наприкінці року, що минає 2013 року в Вашому житті багато чого змінилося, то новий 2014 принесе Вам оновлення в різних сферах життя: Ви відчуєте прилив нових сил, енергії, станете сильнішими і витривалішими, що позитивно відіб'ється на Вашому майбутньому. Використовуйте максимально свої творчі здібності і творчий потенціал, і успіх не змусить себе чекати.

Загальний гороскоп 2014 Риби
Новий 2014 обіцяє бути для Риб досить вдалим і благополучним. Але таким він буде, швидше за все, тільки для тих Риб, які зуміють повірити, так би мовити, в унікальність своєї мрії, і зробити все можливе для її здійснення.

Якщо Вам здається, що сфера діяльності, якою Ви займаєтеся, не дає повною мірою розкритися Вашим творчим здібностям і можливостям і перестала Вас надихати, задумайтеся, можливо, варто змінити професію. Якщо ж Ви заплуталися в собі і не знаєте, чим далі займатися, як стверджують астрологи, відповідь Вам можуть допомогти отримати подорожі, де Ви знайдете натхнення і нові творчі ідеї. Тому, якщо є можливість, змініть звичну сферу діяльності. Швидше за все, це позитивно позначиться на Вашому житті.

Загалом, 2014 обіцяє бути багатим на приємні моменти і нові враження. Наприкінці весни - початку літа, приблизно по закінченню половини року, зірки настійно рекомендують Вам гарненько відпочити і набратися сил для другої половини цього періоду. Взагалі поїздки та подорожі, вчинені Рибами в даний період часу, позитивно відіб'ються на їх життя. Ймовірно, що нові місця дадуть Вам нові ідеї та надихнуть Вас для нових звершень.

Яким буде 2014 за гороскопом.
Дерев'яно-Синій або Зелений Кінь відрізняється чуйністю, моральним величчям, поблажливістю, одночасно непередбачуваним і живим уявою. З його приходом людство ступить на дорогу серйозних змін, перетворень і перероджень. Заздалегідь морально підготувавшись до того, яким буде 2014 для всіх знаків зодіаку, люди набагато легше візьмуть неминучість внесення коректив в особисте і суспільне життя.
Удача потурає тим, хто не розпорошується на пусті обіцянки, але старанно трудиться, скрупульозно продумує дії, не йде на поводу у душевних поривів, емоцій, нелогічних імпульсів.
Вийти з уготованих Конем перипетій оновленим і бездоганним під силу лише справжнім життєлюбам, оптимістам з чистими помислами, упевненістю в перемозі. У цілому, гороскоп для знаків зодіаку передрікає рік неспокійний, активний, вируючий подіями, в тойже час надихаючий, творчий.
Фінансовий і любовний гороскопи на весь рік обіцяють безліч несподіваних, іноді просто-таки ризикованих моментів. Нікому не уникнути перегляду цінностей, внутрішньої реорганізації. У романтичних стосунках з'явиться дух пригод, темпераментність, чуттєвість.

Особливості гороскопа на рік Коня
Відповідно з китайським гороскопом рік Коня починається 31 січня 2014 і закінчується 18 лютого 2015. Ймовірно, у вас з'явиться помилкова думка, що хід зміни життєвих епізодів поспішає, проте це не найкращий час розслаблятися. Навпаки, обов'язково потрібно тримати вухо гостро, приготуватися до всіляких сюрпризів. Гороскоп на рік Коня необхідний для того, щоб намітити план дій на кожен місяць.
Найбільш складною, заплутаною і непередбачуваною у всіх аспектах буде перша половина майбутнього року. Кінь зажадає від вас нетривіальних вчинків, неординарних ідей для буденних ситуацій, блискавичних рішень, побудованих на невипадкових умовиводах та інтуїції.
Астропрогноз на наступні шість місяців більш обнадійливий. Це пора родинних традицій, народження вдалих витівок, реалізацій, успішного вирішення побутових питань. Здається, сама доля наділяє вас схвальними нагородами за продемонстровану витримку і мужність. Спираючись на інформативний гороскоп до 2014 року, в цей відрізок часу сміливо укладайте заснований на щирих почуттях шлюб, вкладайте гроші в освіту, будівництво, нерухомість.
Оскільки новий символ набуває чинності в останній день січня, то перший повновладний місяць правління Коня - лютий. Вплив підступного Урана посилить і так досить напружену обстановку: у взаєминах будуть неприкрита агресія, злість, недовірливість, скептицизм. Високий ризик втрат, ошуканих надій. Прояви терпіння і розсудливість збережуть попередні позиції.
Гороскоп на березень 2014 запевняє, що для більшої частини знаків зодіакального сузір'я місяць виявиться найкращим у році. Особливо активними, фонтануючими суперідеями, щасливими будуть Телець, Терези, Риби, Близнюки, Скорпіон, Козеріг. У березні фортуна побалує винахідників, діячів творчості, художників.
Весна ознаменується пробудженням надмірної чуттєвості. Збільшиться кількість знайомств, любовних романів, інтрижок, зрад, розривів давніх уз. А от створити нові стабільні відносини рідко кому пощастить, хіба що Водоліям і Козерогам.
Стресові умови на роботі, швидше за все, не на жарт похитнуть здоров'я Терезів, Тельця, Стрільця. Тому влітку гороскоп 2014 радить їм пройти ряд рекреаційних процедур, при необхідності запланувати навіть операції. Добротний відпочинок в цей період буде потрібно всім без винятку знакам.

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Випадкове фото

35
35