Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Кінологи МНС пройшли щорічну атестацію
Кінологи МНС пройшли щорічну атестацію
МНС інформує
Середа, 04 травня 2011, 20:27      Ромни, Сумська область
Кінологи МНС пройшли щорічну атестацію 27-30 квітня у м.Павлоград Дніпропетровської області у рамках щорічної атестації кінологічних розрахунків МНС відбулися Національні кваліфікаційні змагання за міжнародною системою іспитів рятувальних собак.

42 кінологи – рятувальники з Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля (м.Черкаси), аварійно-рятувальних загонів спеціального призначення ГУ МНС в АР Крим, Управлінь МНС у Вінницькій, Закарпатській та Кіровоградській областях, Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр МНС України (м.Київ), 2-го, 3-го та 4-го Спеціальних регіональних центрів швидкого реагування протягом кількох днів проходили випробовування за різними напрямками своєї професійної діяльності: пошук людини під завалами, пошук людей у природному середовищі, слідова робота. Перевірялись також слухняність та спритність чотирилапих вихованців. Суддівство здійснювала міжнародна колегія з Німеччини та України – Детлеф К’юн (суддя FCI, IRO), Олександр Трубчанінов (суддя FCI) та Ігор Заповітряний (суддя FCI). Головними критеріями при оцінці учасників були: ступінь слухняності собак та виконання ними команд, їх навченість по пошуку зниклих та потрапивших під уламки зруйнованих будівель.

«Кінологи Міністерства надзвичайних ситуацій України у черговий раз продемонстрували своїм іменитим клегам з IRO (Міжнародної організації рятувальних собак) власну фаховість, а також готовність у складі збірної України взяти участь у Чемпіонатах світу серед рятувальних собак, які відбудуться у 2011 році - в Бельгії, а в 2012 році – у нас, в Україні, на базі 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування - зазначив начальник 2 СРЦШР МНС Сергій Біляєв. - Офіційне представництво в IRO, членом якої нещодавно став наш центр, сприятиме зростанню міжнародного авторитету МНС України, дозволить кінологічним розрахункам Міністерства брати участь в  рятувальних операціях за межами України, надасть право голосу при визначенні світових перспектив і напрямків розвитку рятувальної кінології, можливості щодо проведення під егідою IRO міжнародних змагань і заходів».

 

Кінологи МНС пройшли щорічну атестацію

Кінологи МНС пройшли щорічну атестацію

2-й Спеццентр МНС

 

Валерій Шокутько,

помічник начальника 2 СРЦШР МНС із питань взаємодії

зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Мітинг
Мітинг