Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує З нагоди професійного свята рятувальники
З нагоди професійного свята рятувальники
МНС інформує
Середа, 21 вересня 2011, 14:20      Ромни, Сумська область

       17 вересня рятувальники 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування, що дислокується в м.Ромни Сумської області, відсвяткували День рятівника, а також 15-ту річницю створення МНС України та 2 СРЦШР. 

В урочистостях, крім особового складу Центру, взяли участь керівництво Роменщини та Сумської ОДА. Начальник 2 СРЦШР полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв, висловивши щиру подяку колегам і ветеранам служби за самовіддану працю, героїзм і чуйність до чужої біди, привітав особовий склад 2 СРЦШР із професійним святом. Він також зазначив важливість існуючої підтримки з боку місцевої і регіональної влади та значного кредиту довіри з боку населення, які дуже допомагають при виконанні завдань за призначенням.

       Багато привітань та віншувань звучало цього дня на адресу роменських рятувальників і від представників влади, і від простих громадян. Адже бійці МНС організували для громади міста і виставку рятувальної та пожежної техніки разом з новітнім обладнанням та спорядженням, і урочисте проходження вулицями міста разом зі своїми вихованцями. Своє мистецтво дарували жителям древнього Ромна духовий оркестр та вокально-інструментальний ансамбль Центру. Головною ж подією дня стало вручення начальнику 2 СРЦШР Сергію Біляєву «за вагомий внесок у розвиток служби цивільного захисту та високий професіоналізм очолюваного колективу під час ліквідації надзвичайних ситуацій» Почесної відзнаки Голови Сумської обласної державної адміністрації. Це вже другий «трофей» роменців за 2011 рік. Першим був Перехідний вимпел “За кращу організацію служби серед центрів швидкого реагування», отриманий у березні цього року від Міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги.

      «Дуже приємно, що діяльність особового складу 2-го Спеццентру МНС не залишається поза увагою обласної влади, - зазначив Сергій Біляєв. – Приклади відваги та рішучості, проявлені нашими рятувальниками під час виконання службових обов’язків, наочно свідчать про те, що це сильні духом, загартовані часом і випробуваннями люди, і я щиро пишаюся тим, що являюсь їхнім керівником».

 

2-й Спеццентр МНС,

Валерій Шокутько,

помічник начальника 2 СРЦШР з питань

 взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Дом культури
Дом культури