Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс «Педагог-новатор-2013»
«Педагог-новатор-2013»
Тандем-пресс
Понеділок, 01 квітня 2013, 20:01      Ромни, Сумська область
Нещодавно на базі ДПТНЗ «Лебединське ВПУ лісового господарства» відбувся заключний етап обласного конкурсу “Педагог-новатор-2013”.

Обласний конкурс «Педагог-новатор» серед номінацій: викладач  спецдисциплін  з професій «оператор комп’ютерного набору», «оператор  комп’ютерної верстки»; майстер виробничого навчання з професії будівельного профілю; заступник директора з навчально-виробничої роботи - проходив у три етапи.

Свій досвід роботи з впровадження виробничих інновацій у навчально-виробничий процес презентували 5 переможців училищних конкурсів. На розгляд обласного журі було подано цікаві та змістовні матеріали.

За підсумками фахового журі конкурсу відзначено високий рівень підготовки конкурсних матеріалів таких державних професійно-технічних навчальних закладів у номінації: «Майстер виробничого навчання з професій будівельного профілю» -  Шосткинське вище професійне училище, Глухівський професійний ліцей, Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти інноваційних технологій м. Суми, Роменське вище професійне училище, Лебединське вище професійне училище лісового господарства.

Ромни презентувало ДПТНЗ «Роменське ВПУ», яке представляла у номінації “Майстер виробничого навчання  з професії будівельного профілю” - Панченко Антоніна Іванівна.

Антоніна Іванівна вже довгий час працює над питанням «Організація системи роботи майстра виробничого навчання зі здібними та обдарованими учнями», постійно удосконалює методику проведення уроків виробничого навчання. Велику вагу майстер приділяє організації факультативних занять з обдарованими учнями та індивідуальній роботі з дітьми. Панченко Антоніна дуже творча та різнобічна особистість, тому знаходить у своєму житті й час для «заняття по душі», адже вже доволі довгий час займається вирощуванням квітів.

За результатами конкурсу, Антоніну Іванівну відзначили як лауреата конкурсу «Педагог-новатор-2013» у закладах професійно-технічної освіти в номінації «Майстер виробничого навчання з професій будівельного профілю» та нагороджено відповідним дипломом.

 

Анна Марченко

 

 

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9 травня 2009
9 травня 2009