Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Кравці Роменського ВПУ серед кращих
Кравці Роменського ВПУ серед кращих
Тандем-пресс
Четвер, 11 квітня 2013, 21:28      Ромни, Сумська область
У всі часи в суспільстві панували певні погляди, смаки, художні уявлення про одяг. Все це пов'язано з професією кравця. Вона є однією з найдавніших і одночасно однією із найсучасніших і найнеобхідніших для людей. Результатом праці кравця є одяг: жіночий, чоловічий, дитячий, зимовий, літній і демісезонний, верхній і легкий.

Кравець - це фахівець, який може  виконати технологічну обробку будь-якого, навіть найскладнішого, вузла одягу і зібрати всі його деталі в готовий виріб. Кравець може допомогти  обрати свій стиль, свою модель, дати ділову пораду щодо одягу.

Днями, в місті Суми пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності «Кращий за професією» серед учнів групи за професією «Кравець». Конкурс складався із двох етапів: теоретичного та практичного. У ході теоретичного етапу учні відповідали на ряд запитань та завдань. А от свої практичні знання конкурсанти показали, створюючи сукню.

ДПТНЗ «Роменське ВПУ» представляли учні - Лебедь Анна та Д`яченко Наталія. Підготували учнів майстер виробничого навчання Т. М. Помаран та викладач Т. М. Пугач.

У результаті конкурсу Д`яченко Наталія отримала Диплом за участь у конкурсі, а Лебедь Анна зайняла ІІ місце, з цим ми і вітаємо учасниць конкурсу.

 

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Мітинг
Мітинг