Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Міс кришталевий черевичок-2013
Міс кришталевий черевичок-2013
Тандем-пресс
Вівторок, 23 квітня 2013, 20:13      Ромни, Сумська область
Міс кришталевий черевичок-2013Теплі весняні промінчики сонечка супроводжували на минулому тижні конкурс для дівчаток “Міс Кришталевий черевичок”, що проходив у Роменському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
Метою проведення заходу є виявлення, розвиток та підтримка творчих здібностей дітей з особливими потребами, створення умов для їх культурного та естетичного розвитку, сприяння їхній самореалізації. “Дівчата, учасниці конкурсу, дуже хвилювалися, тому щоденно ретельно готувалися до змагань”, - говорить директор Центру Наталія Осауленко. І це не дивно, адже на свято були запрошені почесні гості – секретар міської ради В’ячеслав Олександрович Губар, начальник управління праці та соціального захисту населення Панченко Ярослав Миколайович,  керівник  Роменської організації ТСОУ Біленко Тетяна Михайлівна, директор компанії “Оріфлейм” Олена Стрельченко, батьки та друзі конкурсанток.
Конкурс проходив у чотири етапи. На першому дівчата  познайомили присутніх зі світом своїх захоплень, продемонстрували таланти. Учасниці вражали грою на музичних інструментах, декламуванням віршів, віртуозним виконанням пісень. Другий конкурс називався  «Мода із комода». Під гучні хіти 80-х маленькі красуні дефілювали у сукнях часів молодості своїх мам, що викликало неабияке захоплення у присутніх, в тому числі членів журі. Наступне конкурсне завдання перенесло гостей свята у чарівний світ казки. Дівчата приміряли на себе образи улюблених казкових героїв – кози-дерези, лисички-сестрички, Попелюшки, Царівни Либідь. Останнім етапом конкурсної програми було демонстрування українського національного костюму та декламування віршів про Україну. Свято краси і таланту було поєднано з концертною програмою за участю добрих друзів Центру – вокального ансамблю СЗОШ №11 під керівництвом Демченкової Н.П. та танцювального колективу заводу “Продтоварів” та СЗОШ №11 «Модерн» під керівництвом Рильської Л.М.
Останній вихід конкурсанток у вечірніх сукнях. Зал затамував подих від захвату. Чемні кавалери під звуки вальсу вивели красунь для нагородження. На думку журі найталановитішою була Карпенко Єва, яка отримала титул «Міс талановитість», вразила своєю чарівністю Червяк Ірина, за що отримала титул «Міс Чарівність». Сітак Альона зачарувала глядачів своєю посмішкою, тому отримала титул «Міс посмішка», а «Міс Кришталевий черевичок» стала Ніколенко Вероніка. Кожна з учасниць отримала корону, диплом, стрічку, цінні призи та подарунки від спонсорів свята. А ними виступили: ТОВ “Роменський завод продтоварів” (генеральний директор Саєнко О.І.), компанія “Оріфлейм” (директор О. Стрельченко), магазин “Золушка” (ПП Скляр Н.П.), магазин «Наречена», Роменська організація ТСОУ (керівник Біленко Т.М.), ПП Лапко Світлана Миколаївна.
Цьогорічний конкурс вразив усіх присутніх та гостей свята талановитістю та майстерністю учасниць, надзвичайно високим рівнем виступів та неперевершеною артистичністю. Секретар міської ради В’ячеслав Губарь, який вперше та офіційно перебував на даному заході зазначив, що  віра в себе і наполегливість у досягненні своєї мрії - це безперечні складові життєвого успіху. І маленькі учасниці свята надзвичайно переконливо це всім продемонстрували.

Анна Марченко
 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop19
konotop19