Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Мер міста вітав найкращих у переддень Дня працівника торгівлі
Мер міста вітав найкращих у переддень Дня працівника торгівлі
Тандем-пресс
Неділя, 18 серпня 2013, 16:55      Ромни, Сумська область
 Україна святкує День працівників торгівлі в останню неділю липня з 1995 року. В нинішньому році це свято припало на 28 липня.   
    У цей день привітання приймають всі, хто безпосередньо пов’язанний зі сферою торгівлі та ресторанного господарства. Торгівельна справа — одна з найдавніших в історії людства. Колись торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу. Торгівля — одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але, перш за все, є засобом спілкування людей один з одним.
    У нинішній непростій економічній ситуації в країні, торгівля залишається однією з найбільш рентабельних, найперспективніших та інвестиційно-привабливих галузей бізнесу. Завдяки цьому збільшується економічний потенціал як держави, так і Роменщини та робить комфортнішим життя простих громадян.
    Напередодні свята Дня працівників торгівлі міський голова Калашник Микола Кирилович, секретар міської ради Губарь В'ячеслав Олександрович та начальник відділу економічного розвитку Роменської міської ради Янчук Юлія Олександрівна здійснили об'їзд торгівельних точок нашого міста, де вітали найкращих представників сфери торгівлі, вручаючи грамоти міського голови.
    "Ваша щоденна праця безпосередньо пов'язана з задоволенням матеріальних потреб населення. Від її якості у великій мірі залежить настрій, здоров'я, добробут людей. Без вашого професіоналізму, чуйності і відповідальності у стосунках із покупцями та відвідувачами неможливо уявити розвиток соціальної сфери міста.
    Місцеві жителі вдячні вам за якісне обслуговування і впевнені, що ви і надалі докладатимете максимум зусиль до забезпечення земляків і гостей району необхідним асортиментом товарів і послуг. Зразкове обслуговування має стати візитною карткою Роменщини в динамічних умовах ринкової конкуренції.
    У свою чергу, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування будуть створювати сприятливі умови для розвитку вашої галузі, яка має, звичайно, свої проблеми, особливо у часи реформ”, - зазначив у вітальному слові Микола Кирилович.
    Тож, цього року, грамотами міського голови нагороджено: приватного підприємця Хоптинець Сергія Анатолійовича (магазин “Магелан”, бул. Шевченка, 29) — за професіоналізм, сумлінну працю та активну участь в громадському житті міста; завідуючу магазином “Продукти” приватного підприємства “Мережа-маркет” Маслій Катерину Михайлівну (вул. Полтавська, 125)  - за професіоналізм, довголітню працю в сфері торгівлі та вміле керівництво колективом; колектив кафе “Колізей” (приватний підприємець Трухан В'ячеслав Віталійович, вул. Маяковського, 49) — за професіоналізм, забезпечення високого рівня культури обслуговування та вагомий внесок в розвиток економіки міста; колектив магазину “Коржівський” приватного підприємства “Посередник” (завідуюча магазином Мелешко Любов Дмитрівна, вул. Коржівська, 79) — за професіоналізм, вагомий внесок у розвиток  сфери торгівлі та забезпечення високого рівня культури обслуговування.
   
Анна Марченко   






 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

17
17