Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

«Ми не на колінах»
Новини міста
Четвер, 22 липня 2010, 14:55      Ромни, Сумська область

Ми не на колінах20-та річниця проголошення Декларації про державний суверенітет України 16 липня цього року ознаменувалася активізацією опозиційних партій. Зокрема, біля будівлі районної державної адміністрації зібралися представники партій «Наша Україна», «Батьківщина», Народний рух.

До присутніх звернувся голова районної ради Олексій Біловол із закликом щодо протистояння нинішній владі і не дати їй залякати сільських голів. Зокрема, за словами Олексія Володимировича, деяким головам сільських рад не дали змоги приїхати на мітинг. Він також відмітив, що краплею, яка переповнила чашу терпіння, стало те, що 7 липня представники Партії Регіонів дозволили собі поведінку, яка в цивілізованому суспільстві сприймається як неадекватна. Саме того дня пан Сєрік шляхом психологічного тиску почав залякувати сільських голів.

Заступник голови обласного осередку ВО «Батьківщина» пан Шульга серед іншого нагадав, в першу чергу, нинішній владі, що саме з Роменської землі у 2004 році почався протест студентів ,котрий переміг у феномен Помаранчевої революції. «Роменщина відома своїм неприйняттям насильницьких методів впливу», - зазначив він.

Підтримку Роменщині висловили представники Сумського, Недригайлівського, Липоводолинського, Конотопського та Краснопільського районів. На їхніх плакатах містилися гасла щодо недопущення будь-якого тиску на громадськість, зокрема і гасло, винесене в заголовок статті.

Іванна Соловей

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Художниці
Художниці