Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Пресконференція
Новини міста
Вівторок, 19 жовтня 2010, 21:13      Ромни, Сумська область

В рамках проведення європейського тижня місцевої демократії заступники міського голови провели зустріч із представниками газет та радіо.

Керуюча справами виконкому Анжеліка Окіпна, зокрема, повідомила, що з 11 по 15 жовтня у центрі інформаційних послуг будуть проводити безкоштовні консультації юристи із різних організацій міста, чим можуть скористатися всі бажаючі. Також свою діяльність будуть презентувати євро клуби, які останнім часом з’явилися  у нашому місті.

Секретар міської ради Леонід Набойченко розповів про роботу наших депутатів: «За 4 роки міською радою було прийнято 1835 рішень, всі вони були на користь громади. На жаль, не було звітування депутатів перед громадою». Також Леонід Миколайович сказав, що не підтримали наші обранці рішення про те, щоб за кожним із 23 кварталів міста закріпити по 2 депутати. А на цьогорічних виборах всі претенденти на крісло депутата будуть закріплені за округами і взагалі-то повинні добре знати реальні потреби жителів цієї частини міста. «Депутатський корпус виконував свої обов’язки, але проблеми, які накопилися, будуть враховані наступною каденцією депутатів», - запевнив пан Набойченко.

Олександр Левицький, заступник міського голови з питань економіки та фінансів, високо оцінив здобутки нашого центру реабілітації для дітей-інвалідів. Цей заклад дійсно вже давно відомий за межами України, що є цілковитою заслугою його керівника Наталії Осауленко. Щодо нових послуг для жителів нашого міста згадав Олександр Вікторович також введення посади швачки у терцентрі.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Володимир Книга відмітив, що тиждень місцевої демократії проводиться вже не вперше, але цього року він більш організований та продуктивний. Володимир Юрійович похвалився, що європейські делегації називають Ромни не просто територією, «ми вже самі приймаємо рішення».

Юрій Литвиненко, заступник міського голови з питань міського господарства, висловив думку, що за європейськими стандартами у нас розвиток демократії досяг вже того рівня, що іноді вона перетворюється на анархію, «бо це не тільки свобода слова, а й відповідальність». «Керівництво часто разом з людьми прибирали сміття, відчувалося, що є довіра та бажання допомогти один одному, а це теж прояв демократії», - наголосив Юрій Анатолійович.

Тетяна Івасин

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9
9