Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Хроніка
Новини міста
Неділя, 21 листопада 2010, 21:16      Ромни, Сумська область

Наркомани серед нас

29-річний житель Ромен у себе в дачному володінні у Погожій Криниці зберігав макову соломку загальною вагою 200 грам. Працівники правоохоронних органів її виявили та вилучили, а чоловіка доставили до міськвідділу міліції для надання свідчень.

 

Парад шахрайств

Одразу кілька однотипних злочинів із дачних та нежитлових ділянок було скоєно у Роменському районі. На жаль, грабіжники сміливо залазять у ті приміщення, де немає господарів і «приміряють» на себе їх роль.

У 74-річного дідуся із села Світовщина вночі невідомі проникли до гаражу та викрали різні господарські інструменти. До приміщення злочинці проникли за допомогою гвинтового ключа, яким відкрили двері. Наразі сума збитку та можливі винуватці грабунку встановлюються.

Не пощастило і 26-річному жителю Полтави, котрий є власником цегляного заводу  у Голінці. Звідти було викрадено дрель, ліхтарі, пакувальний пристрій. Також злодій розукомплектував електродвигун і залишив свій «ключ», котрим він «відкрив» двері. Деталі злочину з’ясовуються.

З дачі у Бобрику хтось викрав старі меблі та металевий візок. Зараз працівники міліції займаються з’ясуванням всіх обставин злочину.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Ленком
Ленком