Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста У Ромнах відбулося міськрайонне свято «Проводи Зими, зустріч Весни»
У Ромнах відбулося міськрайонне свято «Проводи Зими, зустріч Весни»
Новини міста
Вівторок, 01 березня 2011, 08:13      Ромни, Сумська область

27 лютого 2011 року на центральній площі міста відбулося міськрайонне свято «Проводи Зими, зустріч Весни», яке стало традиційним для роменців.
Програма, яку презентували організатори свята на центральній площі, включала в себе народні гуляння з піснями та танцями, зимовими забавами, спортивними змаганнями та різноманітними розвагами.


Одним із яскравих моментів свята стало кулінарно-розважальне шоу «Масляна» колективу ВПУ, а розважально-ігрова програма для дітей з використанням народних традицій «Доброго дня, господине Масляно», вистава лялькового театру та караоке порадували юних учасників свята. 

Творчими колективами міста в костюмованій композиції «Прийди, прийди, Масляна, з Весною красною» відтворено народні традиції. Продовженням заходу став святковий концерт за участю творчих колективів міського будинку культури студентської та учнівської молоді. 

Веселі розваги та конкурси, українські страви, чумацький чай, солдатська каша, спалення опудала зимової «Мари», святкова дискотека «Танцюємо разом» звеселили роменців та гостей міста. 


Заступник міського голови В.Г. Дудко

http://romny.osp-ua.info/?pokaz=43836

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Церква...
Церква...