Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Погляд Продзвенів
Продзвенів
Погляд
Понеділок, 06 червня 2011, 08:15      Ромни, Сумська область

 Щороку навесні у всіх навчальних закладах міста проходить довгождане свято останнього дзвоника. Тепер у школярів розпочалися такі довгі й веселі літні канікули. У той же час, поки що відпочинок є лише мрією для учнів 9 класів, котрим доведеться здати випускні іспити.

27 травня у спеціалізовану школу № 1 завітало багато гостей і друзів освітнього закладу. Із вітальним словом виступив волонтер Корпусу Миру, який зараз проживає у Ромнах, Джон ВанГаврі, генеральний директор ТОВ «Роменський завод продтоварів» Олександр Саєнко, заступник міського голови з гуманітарних питань Володимир Дудко, керівник міського осередку Партії регіонів Яків Зубан та директор «Ромниптахоспілка» Дмитро Кірюхін.

Директор школи Валентина Судьїна відзначила високі здобутки закладу на різних змаганнях: участь школярів в олімпіадах всіх рівнів, вчителів – у конкурсі «Вчитель року», бібліотека визнана однією з кращих в області, діти захищають честь школи та міста на спортивних змаганнях. Учениця 8 класу Валерія Ковтун цього року стала переможницею 5 міських олімпіад, обласної олімпіади та призером всеукраїнського етапу олімпіади. Учням молодших класів-відмінникам були вручені квитки на безкоштовне відвідування атракціонів у парку відпочинку.

На святі пролунала пісня в честь школи, котру виконали самі ж учні. Цей спів став зворушливим акордом дня. Володимир Дудко висловив переконання, що свято останнього дзвоника краще за 1 вересня, із чим безсумнівно погодилися діти. А також він побажав швидшого завершення добудови 1 школи. Олександр Саєнко традиційно не був багатослівним, зате подарував першачкам великий і смачний торт у вигляді розкритої книги, котрий помпезно ввезли на майданчик. З вітальними словами виступили інші гості заходу.

 

Тетяна Івасин

 

Фото

 

  1. Під звуки пісні «Сюрприз» малечі подарували цей торт

 dzvon

      2.   Останній дзвоник лунає від одних  із кращих учнів школи

 rakurs

 

Погода. Ромни

Календар