Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Нові сторінки Книги Пошани
Нові сторінки Книги Пошани
Вісті Роменщини
Неділя, 05 квітня 2015, 20:27      Ромни, Сумська область
Людину пам’ятають за ділами її. Саме тому повага до трударів не закінчується з їхнім виходом на пенсію. Цю істину підтверджує те, що спільним розпорядженням райдержадміністрації та районної ради посвідчення про занесення до Книги Пошани Роменщини отримали невтомні працівниці Ганна Лада і Валентина Сененко.

Ганна Яківна родом з Андріївки. Отримавши кваліфікацію агронома, працювала в Попівщанському та Бобрицькому колгоспах. Окрім успішної трудової діяльності, займала активну громадянську позицію. Неодноразово її обирали депутатом Бобрицької сільради, Сумської обласної ради, Верховної Ради УРСР. Має орден «Знак Пошани».

Валентина Сененко понад 40 років присвятила пасіці, обіймаючи посаду старшого районного зоотехніка з бджільництва. Завдяки застосуванню передового досвіду Роменські пасіки вважалися кращими на теренах України.

Валентина Михайлівна говорить: «Я завжди вірила, що немає речей, яких не можна зробити». Особисто вручити посвідчення знаній трудівниці прийшли перший заступник голови РДА  Володимир Татарінов, заступник голови районної ради Василь Малик, начальник управління агропромислового розвитку РДА Наталія Мисюра, головний зоотехнік управління Сергій Крамаренко. Вони подякували Валентині Сененко за багаторічну плідну працю, побажали подальших успіхів і міцного здоров’я. Разом із гостями господиня гортала сторінки фотоальбому й згадувала роки молодості та досягнень.

Варвара ОНІЩЕНКО.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

21
21