Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Винагорода за турботу
Винагорода за турботу
Вісті Роменщини
Неділя, 10 квітня 2016, 20:29      Ромни, Сумська область
Воїни-розвідники, котрі зараз перебувають у зоні проведення бойових дій на сході нашої держави, передали торти дітям за найактивнішу допомогу у виготовленні маскувальних сіток для фронту.

Учні зі шкіл № 8 та Бацманів сплели вже не одну сітку для солдат. Цьому вони присвячували перерви між уроками. Директор ЗОШ № 8 Ірина Головач під час чергової поїздки на схід передала елементи захисту бійцям. Визначивши, що найбільше працювали учні п’ятого класу, саме їм дісталася солодка подяка від наших захисників. Радості школяриків не було меж, тож тепер вони мають ще більше стимулів для допомоги нашим військовим.

У Бацманах завдяки сприянню волонтера Валерія Новікова між усіма учнями ділили два торти. Тож в один зі звичайних навчальних днів під час обідньої перерви кожна дитина отримала шматочок за свою працю. Педагог-організатор Любов Мищенко розповіла, що заклад постійно підтримує наших хлопців: діти активно пишуть листи, готують малюнки, приносять продукти. Зараз завершується робота над п’ятою маскувальною сіткою.

Тетяна ЄЛІНА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Атракціон
Атракціон